Gijs van Hoek

"Uw website op maat met gebruiksvriendelijk CMS"

Code Company

Met ruim 15 jaar ervaring als webdesigner / full-stack developer is Gijs van Hoek gestart met Code Company, een jong en fris bedrijf dat haar klanten voorziet in vrijwel alle zaken omtrent online marketing. De nadruk ligt voornamelijk op de ontwikkeling van websites, webshops en webbased software, maar vanwege de uitgebreide bureau-ervaring denken wij ook graag verder met u mee!

Of het nu gaat over het versturen van een HTML-mailing of het opzetten van een Adwords Campagne voor uw webshop, we horen het graag! En mochten onze diensten niet ver genoeg reiken, dan beschikken we altijd nog over een breed netwerk van andere professionals. We maken er geen geheim van dat we nauw samenwerken met andere experts, omdat we van mening zijn dat we hierdoor de kwaliteit van ieder product hoog houden en zo het beste eindproduct afleveren. De lijnen blijven kort en u heeft maar één contactpersoon, omdat u ontzorgen onze belangrijkste taak is.

Hebt u zelf alle kennis in huis, maar bent u op zoek naar die ene freelancer die perfect en snel binnen uw organisatie past om uw eigen team te versterken? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!