Content Management Systeem

"Uw website op maat met gebruiksvriendelijk CMS"

Content Management Systeem

Een Content Management Systeem (CMS) is een systeem waarmee de inhoud op de website beheerd kan worden. Het is heel belangrijk dat een CMS gebruiksvriendelijk is, omdat het beheer vaak door de klant zelf wordt gedaan. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Open source systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal zijn erg populair, maar wij merken dat klanten het beheer toch vaak uitbesteden omdat deze systemen vanwege hun breed scala aan mogelijkheden niet gebruiksvriendelijk zijn. Vaak wordt er toch gekozen voor een dergelijke open source oplossing omdat men van mening is dat de kosten stukken lager zijn. Dat is in veel gevallen ook zo, maar dan moet u er wel vanuit gaan dat u een standaard ontwerp krijgt zonder specifieke wensen omdat het maatwerk vaak veel tijd in beslag neemt.

Het CMS dat wij ontwikkeld hebben, genaamd "weBBee", is een flexibel en extreem gebruiksvriendelijk CMS dat op maat gemaakt wordt voor iedere website. Hierdoor bevat het alleen de onderdelen die u nodig heeft, raakt u niet de weg kwijt in ingewikkelde menu's en hoeft u zeker niet bang te zijn dat u met een paar verkeerde klikken de gehele website offline haalt.

Voor ons CMS is geen training nodig, maar als u graag een korte uitleg wenst dan is dat totaal geen pobleem.

Ons CMS wordt speciaal voor u op maat gemaakt en u zult versteld staan van de mogelijkheden. Of u nu een uitgebreide of eenvoudige website wenst, ons CMS doet niet onder voor een open source oplossing, dus twijfel niet en neem contact met ons op!