Werken bij

"Uw website op maat met gebruiksvriendelijk CMS"

Werken bij Code Company

Zo'n 2 jaar geleden kwam er vanuit Looppiness een aanvraag binnen voor de ontwikkeling van een online applicatie voor de kappersbranche. Omdat de eigenaresse van Looppiness zelf al geruime tijd werkzaam is binnen de kappersbranche, wist zij precies wat ze miste binnen de beschikbare softwarepakketten en was zij van mening dat de branche toe was aan een nieuw en op maat gemaakt programma.

staat (net zoals Code Company) voor een persoonlijke aanpak en we luisteren graag naar de klanten om zo het product nog verder te verbeteren. Het ontzorgen van de gebruikers staat bovenaan en mede daardoor zijn we opgemerkt door een van de vijf grootste leveranciers wereldwijd binnen de kappersbranche op het gebeid van o.a. verf- en verzorgingsproducten.

 

Net zoals Looppiness en Code Company ontzorgt ook deze leverancier hun klanten en om deze service nog verder uit te breiden zijn ze op zoek naar een geschikte partner om ook op het gebied van software de klanten te kunnen voorzien en ontzien. Zowel Looppiness als Code Company staan open voor dit partnerschap en samen gaan we graag de uitdaging aan om een nog betere online applicatie te ontwikkelen.

We zijn van mening dat de huidige versie van de software een hele goede blauwdruk is voor een nieuw te ontwikkelen versie, 2.0 zoals we die graag noemen. De software zal dus helemaal opnieuw geschreven worden om de huidige knelpunten al in de basis te verhelpen en met versie 2.0 de gehele kappersbranche te overtuigen van de kracht en voordelen van Looppiness.

 

De software zal ontwikkeld worden als een Progressive Web App (PWA) om de gebruikers op diverse devices van dienst te kunnen zijn. De technieken die we hierbij gebruiken zijn:

  • PHP
  • AngularJS
  • Javascript
  • MySQL
  • HTML
  • CSS

We richten ons momenteel op 1 juli 2020 als deadline en om dit te kunnen realiseren zijn we op zoek naar 1 á 2 gedreven krachten die ons hierbij kunnen helpen. We zijn van mening dat de ontwikkeling van Loopiness nooit zal stoppen en daardoor zijn we ervan overtuigd dat het geen tijdelijke aanstelling zal zijn. Zeker met oog op de markt van de leverancier (werkzaam in 85 landen) is de doelgroep gigantisch. Ben jij van mening dat je ook als tijdelijke kracht (bijv. stagiaire) een bijdrage kunt leveren, dan horen we uiteraard ook graag van je.

 

Ben jij de persoon die wij zoeken of heb je vragen, neem dan contact op met Gijs van Hoek via gijs@codecompany.nl of 06 - 46 26 74 63.