Online Advertising

"Uw website op maat met gebruiksvriendelijk CMS"

Online Advertising

Online adverteren kan op diverse manieren en gaat veel verder dan het aanleveren van een banner. Zo is het alleen via Google Adwords al mogelijk om te adverteren via tekstadvertenties, banners, video's en productadvertenties. Naast Google Analytics is Gijs van Hoek ook Google Adwords Qualified Individual en beschikt hij daardoor over de kennis, vaardigheden en ervaring om uw website ook via advertenties op Google en haar zoekpartners (aangesloten websites zoals Marktplaats) onder de aandacht te brengen. Adverteren via Google Adwords wordt Seach Engine Advertising (SEA) genoemd.

Afhankelijk van de gewenste zoekwoorden is het al vanaf een paar cent per klik mogelijk om bezoekers naar uw website te krijgen. U hoeft niet te vrezen dat de totale kosten hoger dan verwacht uitvallen, omdat er wordt gewerkt met een zelf te bepalen dagbudget en maximale kosten per klik.

Naast Google Adwords is het ook mogelijk om te adverteren op de social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Het grote voordeel van deze kanalen is dat de bezoekers ingelogd zijn en er dus gegevens bekend zijn waarmee we precies kunnen bepalen welke doelgroep de advertentie te zien krijgt. Of het nu gaat om het verkrijgen van meer "Likes" op uw Facebookpagina of het doorsturen van bezoekers naar uw website, alles is ook hier te realiseren vanaf een paar cent per klik en te beperken via een in te stellen budget.

Bent u geïnteresseerd, of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.