Webdevelopment

"Uw website op maat met gebruiksvriendelijk CMS"

Webdevelopment

Tegenwoordig kan vrijwel iedereen een website maken, maar er zijn veel verschilende soorten websites en dan hebben we het niet eens over het verschil in kwaliteit. Omdat websites een steeds belangrijker onderdeel binnen de organisatie worden, is het belangrijk dat de website goed in elkaar zit.

De websites die wij realiseren worden door een professional ontworpen en door een ervaren programmeur ontwikkeld. Hierbij houden we rekening met onder andere de gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid (voor de zoekmachines), technische mogelijkheden en uiteraard de wensen en eisen van de klant.
 

Om een website dynamisch te maken, kan er gebruik gemaakt worden van een MySQL database. Deze database zorgt ervoor dat u zelf de website bij kunt houden en dat het ontwikkelproces van de website efficiënter verloopt. De programmeertalen die wij hiervoor gebruiken zijn SQL en PHP.

Ook de koppeling met externe systemen en social media zoals Twitter en Facebook zijn mogelijk en een manier om uw website dynamisch en up to date te houden. Vrijwel alles is te realiseren, dus hebt u een uitdagend project voor ons? Neem dan contact met ons op!