Zoekmachine Optimalisatie

"Uw website op maat met gebruiksvriendelijk CMS"

Zoekmachine Optimalisatie - SEO

Als u een website hebt, wil dat niet direct betekenen dat uw website ook bezocht wordt. Een gratis manier om bezoekers naar uw website te krijgen is via een zoekmachine zoals Google. Deze zoekmachines analyseren uw website en zodra iemand een gerelateerde zoekopdracht invoert, wordt uw website getoond.

De positie van uw website wordt bepaald door de gegevens die de zoekmachine op uw website geanalyseerd heeft en de manier waarop. Het is heel belangrijk dat ervoor gezorgd wordt dat de belangrijkste gegevens goed en snel geanalyseerd kunnen worden. Dit proces wordt zoekmachine optimalisatie of wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd en voeren wij graag voor u uit.

Een belangrijk onderdeel van SEO vindt plaats tijdens de ontwikkeling van de website, vandaar ook dat onze voorkeur uitgaat naar op maat gemaakte websites. Websites die gemaakt zijn met een open source systeem zoals WordPress bevatten vaak veel en omslachtige broncode die tijdens de analyse helemaal door de zoekmachine gelezen moet worden. Hoe meer code, hoe langer de zoekmachine bezig is en hoe minder goed uw positie zal zijn. De websites die wij ontwikkelen zijn technisch optimaal geschikt voor de zoekmachines.

Hebt u al een website en wilt u dat wij deze op het gebied van SEO eens analyseren? Neem dan contact met ons op.