Onderhoud en Analyse

"Uw website op maat met gebruiksvriendelijk CMS"

Onderhoud en Analyse

Omdat websites en zeker webshops steeds belangrijker worden binnen een organisatie, is het ook van belang dat uw website up to date is en afgestemd is op de browsers en apparaten van uw bezoekers. In principe is een website nooit af omdat er dagelijks ontwikkelingen plaats vinden op het web. Voorkom dat uw website niet meer werkt of onleesbaar wordt en laat ons uw website met regelmaat onderhouden.

Het grootste voordeel van online reclame ten opzichte van offline reclame is dat er informatie verzameld kan worden van de bezoekers. Als u bijvoorbeeld huis aan huis een flyer laat verspreiden, dan hebt u geen idee van de hoeveelheid mensen die de flyer überhaupt te zien krijgen. Als u daarentegen een banner op een website laat plaatsen, dan kunt u precies zien hoe vaak deze vertoond is en hoe vaak erop geklikt is. Bezoekers die uw website bezoeken na het zien van een flyer zijn haast niet te achterhalen, terwijl het bij online advertenties zelfs mogelijk is om het geslacht, de leeftijd en de interesses van bezoekers te achterhalen die doorgeklikt hebben.

Iedere website die wij ontwikkelen wordt standaard aan Google Analytics gekoppeld. Google Analytics is een gratis tool van Google die de statistieken van de website verzamelt. Gijs van Hoek is een Google Analytics Qualified Individual, wat betekent dat zijn kennis én vaardigheden op het gebied van Google Analytics getest en goedgekeurd zijn. Wij vinden het een must dat u statistieken van uw website laat verzamelen én dat deze geanalyseerd worden. Online adverteren is interessant, maar het is veel interessanter om te weten wat dit u oplevert. Natuurlijk is naamsbekendheid genereren belangrijk, maar u wilt toch ook weten in hoeveel bezoekers dit resulteert, wat deze bezoekers op uw site doen, wie er bijvoorbeeld een contactformulier invullen of zelfs een bestelling plaatsen?

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij wekelijks, maandelijks of enkele keren per jaar uw website(s) analyseren. Dit zal altijd gebeuren in de vorm van een persoonlijk rapport, dus geen standaard overzichten met cijfers die u waarschijnlijk toch niet veel zeggen.

Benieuwd naar hoe uw website presteert? Neem dan contact met ons op.