Webbased Software

"Uw website op maat met gebruiksvriendelijk CMS"

Webbased Software

Webbased software is software in de vorm van een website waarbij de infomatie die er verwerkt wordt belangrijker is dan de lay-out. Denk hierbij aan CRM-systemen, urenregistraties, planningen, etc.
Vrijwel ieder proces dat er binnen uw organisatie op papier plaatsvindt, kan gedigitaliseerd worden binnen webbased software. Dit bespaart u wellicht kosten aan papier en/of personeel omdat veel processen veel efficiënter kunnen verlopen.

Omdat er steeds meer mogelijk wordt binnen een browser, is bijna alles te realiseren. In het verleden hebben we zelfs een online tekenprogramma voor keukens ontwikkeld met een complete voorvertoning in 3D.

Alle informatie kan online worden opgeslagen en is hierdoor bereikbaar vanaf iedere locatie met een internetverbinding. Uiteraard neemt dit ook risico's met zich mee, maar alles kan afgeschermd worden middels een login en de hosting en database zijn goed beveiligd via populaire en erkende protocollen.

Hebt u een of meerdere processen die u graag gedigitaliseerd ziet? Wij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen, dus neem nu contact met ons op begin met besparen!