Hosting en Domeinregistratie

"Uw website op maat met gebruiksvriendelijk CMS"

Hosting en Domeinregistratie

Om uw website online te plaatsen, zodat hij bezocht kan worden, hebt u hosting en een domeinnaam nodig. Wij zijn van mening dat uw website niet beperkt mag worden door de hosting en een uptime moet hebben van minimaal 99,9%. Vandaar dat wij samenwerken met een professionele hostingpartij en omdat het vaak vrij technische zaken zijn die geregeld moeten worden, ontzorgen wij u graag op dit gebied.

Voor het vastleggen van alle domeinnamen en extenties (.nl, .com, etc.) kunt u bij ons terecht. De registratie van een domein kan zelfs vandaag nog gerealiseerd worden!

Grote hostingpartijen werken vaak met standaard pakketten en zullen niet snel een pakket op maat voor u samenstellen. Uiteraard hebben ook wij diverse hostingpakketten en is een pakket op maat voor ons geen probleem.
Onze hosting- en domeincontracten hebben een contractperiode van 12 maanden en zijn van kracht tot wederopzegging. Indien wij een maand voor het einde van uw contractperiode geen schriftelijke opzegging hebben ontvangen wordt deze automatisch verlengd.

Voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.